zaterdag 28 februari 2015

mini album

Workshop scrapbooking met Stampin' Up! 7 maart a.s.. Workshop kaarten maken 14 maart a.s.. Voor meer info kijk op de pagina demo's en workshops. Bestellen van artikelen? Eerstvolgende besteldatum 1 maart (of anders in overleg). Kijk bij catalogussen en de pagina bestellen Stampin' Up producten.  
Het is SU-per stil van mijn kant. Deels omdat ik niet zoveel zin en fut heb om iets te doen, maar ook komt dit doordat de kinderen op dit moment vakantie hebben. Dan komt er ook niet veel van mijn creatieve uurtjes terecht. Maar helemaal stil zitten heb ik niet gedaan hoor. Naast wat opdrachten die ik nog niet mag laten zien, heb ik een mapje gemaakt tijdens een SOL (Scrap online) avond van de Nederlandse SU demo's fb pagina. Het mapje is gemaakt van 1 vel cardstock. Ik heb er zelf een mini-album van gemaakt.








Gebruikte materialen. 

Lullaby Designer Series Paper

Simply Scored


Chevron border punch.

Hello Life


Painted Petals


What's Up!


What's Up! punch



groetjes,
Cynthia








zondag 22 februari 2015

SU-per challenge kleurenchallenge #77

Het thema van de challenge op het blog SU-per challenge is dit keer een kleurenchallenge. Dit keer met de kleuren lost lagoon, tangelo twist en crumbcake. Dit is mijn voorbeeld voor de challenge.

Gebruikte stempelset gorgeous grunge, work of art en de Sale-a-bration set You brighten my day. Het labeltje kan je ponsen met de note tag pons. Sterretjes geponst met de pons Itty bitty accents. Papier is uit het Moonlight paper pack.




Gebruikte materialen.


 






Dit zijn de kleuren die je moet gebruiken voor deze challenge. Doen jullie ook mee?





Dit kaartje is net als mijn andere kaartjes te koop voor 1,50 en wordt verzonden inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia







zaterdag 21 februari 2015

birthday boy

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van de creatieve zebra....gebruik een voertuig op je kaart. Omdat ik van Stampin' Up! geen voertuig stempels heb, moest ik iets anders verzinnen. Het is een 3d auto van K&Company geworden. Een oude lijn, uit een doos met een dikke laag stof. 

Achtergrond gestempeld met de stempels of the grid en gorgeous grunge. Streepjes achter de auto is ook gestempeld met de gorgeous grunge Het sterretje en de tekst gemaakt met de set Hooray it's your day.




groetjes,
Cynthia


donderdag 19 februari 2015

Happy, happy, happy birthday

Vandaag een kaartje gemaakt voor een challenge op het blog van Dutch Card Lovers. Het thema van de challenge was gebruik transparant. Ik had een idee in mijn hoofd om een sheet te embossen. Maar het idee was leuker dan het eind resultaat. Of nou eigenlijk was het wel leuk, maar je zag het gewoon niet goed. Dus uiteindelijk maar een stukje sheet gebruikt uit de ontzettend leuke en vrolijke lijn Quatrefancy. Nu extra voordelig te bestellen. 10 vellen dubbelzijdig papier en 2 bedrukte sheets voor 4,59. 

Eerst heb ik de kaart gestempeld met de stempelset Hello Darling en de gorgeous grunge. Achter het stuk sheet heb ik grote ronde pailletten geplakt. Op het sheet heb ik nog meer pailletten geplakt. Deze heb ik met foamtape geplakt zodat er meer diepte in kwam. Het vlindertje heb ik gestempeld en geponst met de papillon potpourri stempelset en de elegant butterfly punch. De kleinere vlindertjes uit de stempelset kan je ponsen met de bitty butterfly punch. De tekst is gestempeld met de stempelset Crazy about You

Helaas lukte het me niet om echt goede foto's te maken van het kaartje. Door de weerspiegeling komt het niet helemaal goed over.





Gebruikte materialen.

 

 


groetjes,
Cynthia



woensdag 18 februari 2015

Dutch Dares schets challenge #91

Vandaag is er weer een nieuwe schets dare online gegaan op het blog van Dutch Dares. Voor mijn voorbeeld layout heb ik gebruik gemaakt van het papier van Stampin' Up!. De lijn heet Lullaby. Als stempels heb ik gebruikt, de gorgeous grunge en de work of art stempelset. De pijlen zijn gemaakt met de What's Up punch.




Dit is de schets die jullie deze maand uit mogen werken.






Gebruikte materialen.
 
 



groetjes,
Cynthia



maandag 16 februari 2015

Love


Ik heb op dit moment niet zoveel zin om te scrappen. Zal de winter zijn. Ik wil dat het voorjaar word. Ben gewoon te moe om iets erbij te pakken. Ik wil zon, warmte en er lekker op uit. De caravan weer naar Duitsland brengen en daar lekker uitrusten. Maar ja, zover is het nog niet. Dus nog even tanden bijten. 

De oplossingen voor dit probleem zijn voor mij toch wel challenges en pagekits. Pagekits zijn kant en klare setjes van 3 halve vellen papier met versiersels die ik SWAP (ruil) op mijn forum. Zie ik iets leuks, zeg ik ja en bied ik zelf een nieuw setje aan. Dat stuur ik dan weer naar iemand anders op. 

Ook dit setje papier met versieringen heb ik op deze manier verkregen (van Laura). En nu was dat wel makkelijk. Alleen een foto erbij zoeken en ik kon aan de slag. Handig toch? Wat het dan wel weer wat moeilijker maakte, was de kit te combineren met een challenge. Ik wilde graag mee doen met de challenge op het blog scrapplezier. De opdracht was een inspiratiefoto. Maar dan wel met 90% rood. Dat laatste was best lastig. Ik had al bij de andere deelnemers gezien dat ze hier ook moeite mee hadden. Ik zag de 90% niet echt terug. Voor mij een uitdaging om dit wel te doen. En dat is voor mij een pittige opdracht, want ik scrap altijd op wit cardstock. Nu een keer een bedrukt rood vel van Bobunny gebruikt. Dit keer niet veel Stampin' Up! gebruikt. Alleen real red inkt spetters gemaakt met de stempelset Gorgeous Grunge. De hartjes met de tekst love zijn gemaakt met de set uit de Sale-a-bration folder. You brighten my day. Deze kan je ponsen met de itty bitty accent pons.



Deze stempelset kan je uitzoeken als je een bestelling plaatst van 60 euro. Bestel je voor 120 euro mag je zelfs 2 cadeaus uitzoeken uit de Sale-a-bration folder.




 

groetjes,
Cynthia